IT Fix

Windows Update: trebuie instalat?

Raspunsul este: INTOTDEUNA!

Daca vezi aceasta iconita in coltul dreapta-jos al ecranului tau, inseamna ca este timpul sa descarci sau sa instalezi update-uri de la Microsoft. Mergi cu cursorul mouse-ului in aceasta zona si urmeaza instructiunile.

Nu te speria, nu vei stica nimic! Aceste update-uri apar des si ar trebui instalate cat mai repede posibil. Uneori ele rezova micile probleme ale calculatorului tau si, de cele mai multe ori, te ajuta sa te protejezi impotriva virusilor si atacurilor externe.

Necesitatea instalarii imediate a update-urilor nu se limiteaza doar la sistemul de operare.

Virusii, viermii, spamurile, încalcarea securitatii, incompatibilitatile hardware sau erorile de program sunt toate acum parte din viata de zi cu zi a oricarui detinator de calculator. Actualizarea calculatorului cu cele mai recente patch-uri, corectii si drivere te poate ajuta sa eviti aceste neplaceri.

Pastrarea produsului software de pe computerul tau actualizat nu este optionala!

In plus, actualizarile sunt disponibile gratuit pe Internet pentru aproape fiecare program de antivirus, client de e-mail, sistem de operare si componenta de calculator.

Important: Pentru ca PC-ul tau sa functioneze corespunzator, trebuie ca programele de calculator instalate sa fie in primul rand sigure si actualizate la zi. Descarca programe PC care nu iti afecteaza calculatorul: programe de muzica, filme, mesagerie, antivirus si nu numai. Ai posibilitatea de asemenea sa descoperi si alte programe specifice nevoilor tale.

Daca ti-a placut articolul apasa butonul Like sau Share, pentru ca si prietenii tai sa aiba acces la informatie.

Articol publicat de Adrian Viziteu

Ti-a placut articolul? Raspandeste-l.

Servicii IT Fix


Descarca gratis antivirus de pe yaps.ro