IT Fix

Asistenta IT

Pagina principala > Servicii IT > Asistenta IT


Foarte multe companii mici si mijlocii din Bucuresti si Ilfov se confrunta zilnic cu probleme de ordin IT. Majoritatea angajatilor din companie au nevoie de asistenta IT, atunci cand vine vorba de operarea calculatoarelor, a echipamentelor IT si a programelor software specializate pe diverse sarcini de lucru.

Dat fiind numarul relativ mic de angajati, calculatoare si echipamente IT conectate in retea, puteti beneficia cu usurinta de servicii de asistenta IT on-site (la sediu), remote (de la distanta) si telefonic.

IT Fix va ofera suportul tehnic necesar derularii activitatii operationale in conditii normale de functionare, printr-o monitorizare activa a nevoilor angajatilor din companie si cu ajutorul serviciilor de helpdesk furnizate in mod permanent, asiguram timpi scazuti de solutionare a problemelor sesizate de acestia.

Asistenta IT acordata angajatilor din companie se realizeaza prin intermediul unor pachete de servicii IT integrate, precum:

 • instruirea angajatilor
 • acordarea de servicii IT specifice functiei de helpdesk
 • recuperarea datelor sterse din greseala
 • asistenta acordata pentru operarea calculatoarelor si echipamentelor IT instalate
 • elaborarea de proceduri de lucru si manuale de utilizare
 • depanarea erorilor generate de calculatoare, retea si programe software
 • diagnosticarea programelor si componentelor PC instalate defectuos
 • devirusarea retelei de calculatoare
 • intretinere calculatoare, Windows, antivirus si alte programe software
 • service calculatoare
 • inventariere mijloace fixe IT (vezi mai jos)

Asistenta IT integrata si serviciile mentionate mai sus le ofera angajatilor dumneavoastra sansa de a lucra eficient si fara intreruperi nedorite.

In privinta solicitarii serviciului de asistenta IT, va oferim multiple variante de abordare si plata:
- la cerere, interventii IT individuale, asigurate de un tarif orar modest
- pe baza de contract, cu plata lunara.

Serviciul de asistenta IT nu se incheie o data cu ajutorul acordat angajatilor, ci se extinde si pe partea de inventariere si monitorizare activa a calculatoarelor, echipamentelor IT si programelor software instalate in reteaua locala.

Intotdeauna reusim sa rezolvam problemele IT cu care se confrunta angajatii din compania dumneavoastra. In plus, pe langa asistenta IT acordata, facem tot posibilul ca cele mai bune practici ce apartin de Asigurarea Continuitatii Afacerii sa fie implementate in timp util, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de timpi de functionare fara intrerupere si de asemenea, de masuri se securitate imbunatatite.

Ne puteti contacta telefonic (0720-428.990), prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990