IT Fix

Backup si restaurare Windows

Pagina principala > Servicii IT > Backup si restaurare Windows


Daca se intampla ca fisierele de Windows sa se corupa sau sistemul de operare sa se infecteze cu virusi, recomandam pentru calculatoarele din firma dumneavoastra serviciile de backup si restaurare. In backup sunt incluse atat sistemul de operare Windows, cat si programele software deja instalate. In felul acesta, nu va fi nevoie sa pierdeti timp pretios, deoarece recuperarea se poate face in doar 30 minute.

Serviciul de backup

Pentru imbunatatirea productivitatii, se poate derula procedura de backup. Aceasta consta in stocarea sistemului de operare Windows si a aplicatiilor software deja instalate, intr-o locatie separata si securizata. In felul acesta, se elimina pierderile cauzate de nefunctionarea temporara a calculatoarelor.

Recuperare rapida

Cand va fi necesar, specialistul IT Fix va restaura de pe imaginea de rezerva sistemul de operare Windows si aplicatiile software deja instalate, punand astfel in functiune calculatorul, in doar cateva minute.

Backup-ul si recuperarea se pot efectua atat pe calculatoare desktop, cat si pe laptop. Stocarea fisierelor de backup se poate face intern pe unitati NAS si extern pe unul din sistemele de backup detinute de IT Fix.

Migrarea fisierului de backup pe hardware diferit

Uneori poate fi dificil sau imposibil sa pastrati sau sa cumparati calculatoare cu configuratii identice. IT Fix poate sa migreze pe un alt calculator fisierul de backup, rapid si sigur. Dumneavoastra va veti putea continua munca in doar cateva minute de la repunerea lui in functiune.

Pentru noi sunt foarte importante: deschiderea fata de dumneavoastra, pasiunea pentru ceea ce facem si standardele de calitate pe care le respectam cu strictete.

Contactati IT Fix telefonic, prin email sau folosind formularul disponibil in sectiunea Contact.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990