IT Fix

Configurare internet

Pagina principala > Service Calculatoare > Configurare internet


Doriti sa comunicati cu familia si prietenii de pretutindeni? Este foarte important sa aveti la dispozitie programele de comunicare necesare.

IT Fix, prin serviciul de configurare acces la Internet, va ajuta sa navigati liber pe Internet, pastrand totodata si nivelul de securitate recomandat. Va veti bucura de acces nelimitat si nerestrictionat la Internet: site-uri de muzica, filme, jocuri, Facebook si programe software.

Configurarea conexiunii la Internet se realizeaza pentru oricare din furnizorii alesi de dumneavoastra: RDS, UPC, Romtelecom, Orange, Vodafone sau Cosmote.

Nu uitati ca, odata instalat si configurat internetul, pentru a va pastra intacte muzica, filmele, pozele si documentele stocate in memoria calculatorului, aveti nevoie de un program antivirus puternic. Serviciul de Instalare Antivirus este destinat utilizatorilor casnici care doresc sa navigheze pe Internet in siguranta deplina.

De asemenea, IT Fix va ajuta sa creati conturi de email, Facebook, Skype si Yahoo.

Internet pentru acasa si pe mobil

IT Fix instaleaza si configureaza conexiuni la Internet pe calculatoare desktop si laptop, pe smartphone-uri si tablete Android si iPad.

Nimic nu se compara cu posibilitatea de a accesa Internet-ul de oriunde! De pe smartphone, tableta si laptop puteti accesa toate aplicatiile online si mobile care va permit sa comunicati cu familia si prietenii. Oriunde va aflati, aveti acum posibilitatea sa va relaxati in fata calculatorului sau sa lucrati in liniste.

Cititi email-uri, ascultati muzica direct de pe Internet si vizionati filme online. Beneficiati de acces nerestrictionat la toate site-urile si aplicatiile online folosite de dumneavoastra, inclusiv Facebook, Google+, Skype si Yahoo.

Dupa configurarea Internet-ului si crearea conturilor aferente, pentru suport tehnic post-instalare, nu ezitati sa contactati IT Fix.

Din sectiunea Contact ne puteti apela telefonic, prin email sau ne puteti scrie folosind formularul de contact disponibil.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990