IT Fix

Devirusare calculator

Pagina principala > Service Calculatoare > Devirusare calculator


Virusii pot afecta integritatea sistemului de operare Windows, pot influenta performantele si stabilitatea calculatorului si pot chiar colecta si trimite pe Internet informatii si date sensibile. Infectarea cu virusi, spyware si troieni este una din cele mai periculoase situatii cu care va puteti confrunta in operarea calculatorului dumneavoastra.

Daca aveti calculatorul virusat, este esential sa nu va pierdeti fisierele importante. Recomandarea IT Fix este sa solicitati imediat o devirusare la domiciliul dumneavoastra.

Pe langa calculatorul infecat cu virusi, IT Fix include spre devirusare si mediile de stocare portabile. Este foarte probabil ca virusii sa se fi instalat si pe hard disk-ul portabil, stick-ul de memorie si cardul de fotografii, avand in vedere ca le-ati conectat la respectivul calculator si pe acestea.

Periodic este obligatoriu sa derulati proceduri de verificare si devirusare completa a calculatorului. Daca doriti sa aflati mai multe despre virusi, troieni si viermi si despre felul in care acestia va ataca PC-ul, cititi articolul Ce sunt virusii?.

Nu riscati infectarea calculatorului cu virusi, troieni si viermi! Daca doriti sa instalati pe calculator un program antivirus functional si eficient, IT Fix se poate deplasa la domiciliul dumneavoastra pentru a instala un astfel de program antivirus si pentru a derula o procedura de verificare a calculatorului. Astfel, eliminati riscul de a-i permite unei alte persoane sa preia controlul asupra calculatorului si va protejati pozele, documentele, muzica, filmele si toate celelalte tipuri de fisiere si foldere importante pentru dumneavoastra.

Virusi, troienii si viermii pot produce daune ireparabile si pot determina comportamente stanjenitoare ale sistemului de operare Windows. Este obligatoriu sa aveti instalat in permanenta un program antivirus care, de mai multe ori pe zi, poate sa-si actualizeze definitiile de antivirus.

Solutiile antivirus oferite de IT Fix au fost testate riguros si validate in conformitate cu modul in care utilizatorii casnici obisnuiesc sa foloseasca Internet-ul. Va oferim chiar prosibilitatea de a descarca si testa gratuit programele antivirus folosite frecvent si preferate de majoritatea clientilor nostri, in sectiunea Download.

Daca, totusi, doriti sa cumparati un program antivirus, IT Fix ofera o gama larga de solutii antivirus dezvoltate de Kaspersky, ESET (Nod32), BitDefender, G DATA si nu numai. Cu aceste programe instalate pe calculatorul de acasa, beneficiati de functionalitati in plus oferite de solutii antivirus foarte bune, va imbunatatiti considerabil securitatea pe calculatorul pe care este instalata solutia antivirus aleasa si reusiti sa pastrati intacte pozele, muzica, filmele si documentele de lucru.

IT Fix va ofera ajutor, atat in timpul saptamanii, cat si in weekend, pentru devirusarea calculatorului si a dispozitivelor de stocare portabile infectate cu virusi, troieni si viermi.

In baza unui Abonament, vom asigura vizite de lucru periodice la dumneavoastra acasa. Beneficiati de devirusari complete si actualizari periodice ale versiunii de antivirus pentru a prelungi durata de viata a sistemului de operare Windows, a componentelor de calculator, perifericelor si a mediilor de stocare fixe si portabile: hard disk portabil, card si stick de memorie etc.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990