IT Fix

Inlocuire componente PC defecte

Pagina principala > Service Calculatoare > Inlocuire componente PC defecte


Diagnosticarea si inlocuirea componentelor PC defecte este realizata de catre tehnicienii nostri specializati in identificarea erorilor de calculator cauzate de probleme hardware sau de instalari defectuoase. Cu ajutorul IT Fix salvati timp si efort!

Diagnosticare defectiuni PC

Diagnosticarea este necesara atunci cand calculatorul dumneavoastra manifesta comportamente anormale. In general, erorile de Windows pe ecran albastru indica faptul ca una din componentele instalate in calculator nu mai functioneaza corect.

Tehnicienii IT Fix sunt printre cei mai buni in identificarea problemelor de calculator, avand o experienta vasta in diagnosticarea componentelor de calculator desktop si laptop, echipamentelor de retea si Internet si echipamentelor periferice.

Diagnosticarea si inlocuirea se efectueaza la domiciliul dumneavoastra, daca se constata ca repararea lor nu este posibila. Daca nu puteti accesa sistemul de operare Windows, va rugam sa ne contactati acum. Este posibil ca defectiunile sa fie cauzate de probleme software.

Va stam la dispozitie atat in timpul saptamanii, cat si in weekend. Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site in sectiunea Contact.

Inlocuirea componentelor PC defecte

Colaboram eficient cu furnizori din domeniu si de fiecare data reusim sa repunem in functiune calculatoarele cu defecte hardware.

Va furnizam componente de calculator noi, cu garantie, pentru ca dumneavoastra sa puteti lucra din nou fara probleme. IT Fix va faciliteaza inlocuirea componentelor de calculator defecte, prin furnizarea de:

  • Procesor Intel sau AMD
  • Placa de Baza
  • Memorie RAM
  • Hard Disk
  • Placa video
  • Sursa de calculator
  • Monitor
  • Placa de sunet
  • alte componente PC sau echipamente periferice.

Intotdeauna trebuie sa va asigurati ca informatiile din calculator se afla in siguranta. IT Fix va poate ajuta cu salvarea programelor si a fisierelor de muzica, filme si documente.

Livrare componente PC

Alegeti IT Fix si beneficiati de livrare gratuita la domiciliul dumneavoastra din Bucuresti.

Instalare componente PC cu garantie

Tehnicienii IT Fix vor fi multumiti doar atunci cand componentele inlocuite vor fi testate in mod corespunzator si calculatorul dumneavoastra va functiona optim.

Investim permanent in calitatea serviciilor acordate si in fiecare zi castigam increderea celor care ne solicita serviciile.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990