IT Fix

Instalare antivirus

Pagina principala > Service Calculatoare > Instalare antivirus


Un program antivirus eficient scaneaza in continuu fisierele din calculator, traficul pe Internet si dispozitivele de stocare fixe si portabile, pentru a va proteja impotriva virusilor, troienilor si viermilor.

Programele antivirus propuse spre instalare detecteaza si protejeaza impotriva virusilor prezenti pe Internet si blocheaza amenintarile de tip spyware. Apeland la IT Fix pentru instalarea de solutii antivirus, va protejati informatiile importante din calculator si programele instalate, eliminand astfel riscul de frauda si furt informatic, pierdere de fisiere si functionare instabila a calculatorului.

Specialistul delegat la domiciliul dumneavoastra:

  • elimina virusii din calculator
  • verifica antivirusul instalat si starea sa de functionare
  • dupa caz, instaleaza o noua versiune de antivirus
  • actualizeaza definitiile de antivirus
  • va ofera sfaturi de securitate a calculatorului.

In baza testelor efectuate, recomandam instalarea urmatoarelor programe antivirus: Avira, Avast, AVG, Kaspersky, BitDefender, Norton si Eset NOD32.

Cand navigati pe Internet sau cand atasati un stick de memorie USB la calculatorul dumneavoastra, antivirusul este singurul program care poate detecta in timp real un fisier infectat. Solutiile antivirus recomandate de IT Fix au fost testate riguros si validate conform celor mai exigente norme de utilizare zilnica a calculatorului, imbunatatind considerabil securitatea.

Actualizarea definitiilor de antivirus se face in mod automat daca aveti conectat calculatorul la Internet. Asigurati-va ca antivirusul se actualizeaza zilnic! Astfel, va veti bucura de o experienta de navigare pe Internet placuta si fara probleme.

IT Fix va ofera de asemenea spre instalare programe pentru Internet, muzica, filme, fotografii si documente. Toate programele au fost testate in prealabil, pentru ca dumneavoastra sa puteti naviga in siguranta pe Internet. Aflati mai multe despre serviciul de Instalare Programe De Calculator.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990