IT Fix

Instalare echipamente IT

Pagina principala > Service Calculatoare > Instalare echipamente IT


Un tehnician specializat in instalarea de echipamente IT se va deplasa la domiciliul dumneavoastra. Dupa instalare va veti putea bucura de garantia acordata produsului si de instruire gratuita in ceea ce priveste utilizarea acestuia. Suportul tehnic post-instalare va fi acordat pentru intreaga durata de viata a echipamentului instalat.

Instalare Echipamente IT si Componente de Calculator

Specialistul IT Fix instaleaza la domiciliul dumneavoastra:

  • Imprimanta, Scanner, Copiator
  • Componente de calculator
  • Router Wireless si Modem de Internet
  • Monitoare LCD si LED
  • Protectie UPS
  • alte echipamente IT de uz casnic.

Gratuit, asiguram si actualizarea de drivere, indiferent de producatorul sau modelul echipamentului. De fiecare data, ne asiguram ca echipamentul instalat functioneaza in mod corespunzator, prin derularea de proceduri de testare specifice.

Configurarea Echipamentelor Instalate

Configurarea corecta a echipamentelor este obligatorie pentru buna lor functionarea.

Pentru a beneficia de avantajele pe care vi le ofera programele software utlizate zilnic, este important sa aveti instalate si configurate corect calculatorul, imprimanta multifunctionala, modem-ul de Internet, router-ul wireless si celelalte echipamente IT pe care le detineti.

Nu ezitati sa solicitati ajutorul unui tehnician IT Fix! Ne deplasam la domiciliul dumneavoastra atat in timpul saptamanii, cat si in weekend.

Vanzare de calculatoare, imprimante si componente de calculator

Prin intermediul IT Fix puteti cumpara calculatoare noi cu garantie, imprimante multifunctionale, routere wireless is alte echipamente IT de uz casnic. Ne puteti contacta telefonic, prin email sau folosind formularul de contact din sectiunea Contact.

Livrarea echipamentelor se face gratuit la domiciliul dumneavoastra, daca locuiti in Bucuresti. Pentru comenzi si preturi, vizitati pagina Vanzari calculatoare si software.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990