IT Fix

Instalare Windows

Pagina principala > Service Calculatoare > Instalare Windows


Windows este principala componenta software de care depinde buna functionare a calculatorului. Daca sistemul de operare este bine configurat, calculatorul dumneavoastra va functiona in regim optim de performanta si programele instalate vor folosi eficient resursele calculatorului.

IT Fix instaleaza si configureaza Windows 7, Windows XP si Windows Vista. Specialistii IT Fix va ajuta sa beneficiati de performante crescute, tinand cont de configuratia calculatorului si de nevoile dumneavoastra in ceea ce priveste folosirea calculatorului.

Instalarea cu succes a Windows, in principal, depinde de parcurgerea unor etape exacte care ii vor permite calculatorului sa functioneze in mod corespunzator si fara erori.

Instalare Windows 7, XP sau Vista - 32/64bit

Optati pentru instalarea versiunii de Windows pe care doriti sa lucrati in fiecare zi. IT Fix dispune de toate resursele necesare efectuarii unei instalari Windows rapide si eficiente. Instalarea Windows va fi finalizata prin proceduri de verificare si asistenta post-instalare, acordate gratuit.

In plus, doar la IT Fix, fiecare instalare include in mod automant si:

Salvarea datelor din calculator

Inainte de a instala versiunea de Windows aleasa de dumneavoastra, specialistul IT Fix va salva fisierele si folderele din calculator (de pe partitia de sistem Local Disk C:\) pe o alta partitie interna sau pe un alt dispozitiv de stocare: hard disk portabil sau stick de memorie USB. In felul acesta, informatiile din calculator - poze, muzica, filme, documente si programe, vor fi pastrate in siguranta.

Specialistul IT Fix poate crea pentru dumneavoastra o imagine de rezerva a calculatorului, pe care sunt instalate sistemul de operare Windows si programele de muzica, filme, documente si Internet. Astfel, la o data ulteriora, cand Windows ruleaza greu, este virusat sau nu mai porneste, calculatorul va putea fi repus in functiune in doar cateva minute. Pentru mai multe informatii, cititi si despre serviciul de Backup si Restaurare Windows.

Configurare Internet

Configurarea conexiunii la Internet se realizeaza atat prin instalarea modemului de Internet, cat si prin configurarea conexiunii in routerul-ul wireless, daca este cazul.

Cititi mai multe despre Instalare si Configurare Internet si E-mail.

Actualizari prin Windows Update

Windows Update contribuie la securizarea calculatorului si imbunatateste considerabil stabilitatea sistemului de operare si a programelor instalate. IT Fix va instaleaza toate actualizarile disponibile pentru versiunea de Windows instalata pe calculatorul dumneavoastra. Pentru a afla mai multe despre Windows Update, cititi si articolul Windows Update: trebuie instalat?.

Instalare si Configurare Componente de Calculator

Dupa finalizarea instalarii sistemului de operare Windows si Windows Update, specialistul IT Fix va proceda la instalarea tuturor driverelor pentru componentele calculatorului dumneavoastra. Windows va comunica eficient si fara erori cu toate componentele din calculator si cu echipamentele periferice atasate.

Programele de Calculator

IT Fix va pune la dispozitie un set cuprinzator de programe de calculator pentru muzica, filme, documente si Internet. Programele vor fi instalate gratuit pe calculatorul dumneavoastra de catre specialistul delegat la domiciliul dumneavoastra.

In sectiunea Download, puteti descarca o parte din aceste programe. Toate programele instalate va sunt de folos in timpul utilizarii zilnice a calculatorului.

Aflati mai multe despre Instalarea Programelor de Calculator!

Instalare Echipamente Periferice

Dupa finalizarea instalarii Windows si a tuturor programelor de calculator, IT Fix va instala si configura toate echipamentele periferice care vor fi conectate la calculatorul dumneavoastra: imprimanta, scanner, camera web, microfon etc.

Pentru a solicita serviciul de instalare Windows, apelati acum 0745.60.15.16 sau pentru a programa o interventie la o data ulterioara, completati formularul de contact disponibil pe site in sectiunea Contact.

Serviciile de instalare si configurare componente de calculator si periferice sunt de asemenea disponibile separat.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990