IT Fix

Recuperare poze si documente

Pagina principala > Service Calculatoare > Recuperare poze si documente


Recuperarea de fotografii, documente si alte tipuri de fisiere pierdute este posibila atat pentru datele sterse din calculator, cat si de pe dispozitivele de stocare portabile, precum hard disk portabil, stick USB sau card de memorie. Specialistul IT Fix se va asigura ca datele recuperate sunt salvate pe disc sau pe o alta unitate de memorie, fixa sau portabila.

Recuperare Fotografii si Documente de pe hard disk

Caderile de tensiune, erorile umane, suprascrierea, daunele fizice, dezastrele naturale sau virusii pot determina datele din calculatorul dumneavoastra sa devina inaccesibile.

Datele sterse din greseala vor fi recuperate imediat! IT Fix dispune de cele mai performante instrumente de recuperare a datelor sterse din greseala, dar si a fisierelor pe care dumneavoastra nu le mai puteti accesa din cauza unor defecte logice ale hard disk-ului, stick-ului USB sau cardului de memorie.

Chiar daca dispozitivele pe care aveti stocate fotografiile, muzica, filmele si documentele au suferit defecte fizice, nu va faceti griji. Solicitati ajutorul IT Fix si un specialist in recuperare de date se va deplasa la domiciliul dumneavoastra.

Va ajutam sa recuperati datele sterse de pe:

 • hard disk fix/portabil
 • stick USB
 • camera foto/video
 • card de memorie.

Recuperarea de date este posibila si in situatia in care ati formatat din greseala hard disk-ul, stick-ul USB sau cardul de memorie.

Recuperare date de pe Laptop

Problemele care pot afecta integritatea datelor pot duce la pierderea datelor. Din cauza gradului de portabilitate ridicat, laptopurile sunt deosebit de sensibile la daune fizice.

Daca sesizati una din problemele enumerate mai jos, contactati IT Fix!

 • Hard Disk - Zgomote ciudate sau sunete de macinare
 • Windows - Erori pe ecran albastru
 • Imposibilitate de operare a calculatorului.

Reactionati in timp util si veti reusi sa salvati fotografiile, muzica, filmele si documentele din calculator. Pentru calculatoarele de tip laptop, IT Fix ofera multiple optiuni de recuperare a datelor inaccesibile sau sterse din greseala.

Recuperarea si restaurarea datelor se face pentru pentru:

 • Windows (indiferent de versiunea instalata)
 • Hard Disk, Stick USB si Card de memorie (orice marca sau model)
 • alte situatii: stergere accidentala, corupere de fisiere, virusare, fisiere parolate

Contactati IT Fix atat in timpul saptamanii, cat si in weekend: telefonic, prin email sau folosind formularul din sectiunea Contact.

Recuperarea de fotografii sterse

Aparatele foto profesionale si camerele foto instalate pe telefoanele smartphone ne permit sa importalizam momente unice in viata noastra. Cu totii dorim sa pastram vii aceste momente si sa memtinem in siguranta fotografiile noastre.

Specialistii IT Fix recupereaza fotografii sterse, pierdute, deteriorate sau inaccesibile. Recuperarea fotografiilor se face de pe camere digitale, hard disk-uri fixe sau portabile, stick-uri USB, carduri de memorie, telefoane mobile sau alte medii de stocare.

Recuperam fotografii pierdute, sterse, deteriorate sau poze digitale inaccesibile de pe:

 • Aparate foto digitale deteriorate
 • Fotografii sterse din greseala
 • Calculatoare sau hard disk-uri nefunctionale sau formatate
 • Stick-uri USB si carduri de memorie.

Prin serviciile sale de recuperare date, IT Fix ofera solutii rapide si convenabile.

Gratuit, beneficiati de transferul datelor recuperate.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990