IT Fix

Reparatii calculatoare

Pagina principala > Service Calculatoare > Reparatii calculatoare


Oferind servicii IT de depanare si reparatii calculatoare, IT Fix reuseste sa rezolve una din cele mai apasatoare probleme cu care dumneavoastra va confruntati.

Remedierea problemelor hardware ale calculatorului se realizeaza, in mod normal, in aceeasi zi. Atunci cand este posibil, depanarea calculatoarelor care prezinta defecte cauzate de probleme hardware sau instalari defectuoase se realizeaza la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastra. Alternativ, preluam calculatorul, pentru ca acesta sa fie diagnosticat si reparat in maxim o zi lucratoare si inapoiat in stare perfecta de functionare.

Lucrarile de reparatii calculatoare trebuie realizate atunci cand calculatorul dumneavoastra manifesta comportamente anormale si in mod frecvent sistemul de operare Windows 7, XP sau Vista returneaza erori pe ecran albastru, erori care indica faptul ca: cel putin una din componentele instalate in calculator este defecta, exista probleme de incompatibilitate intre componentele din calculator, calculatorul este virusat sau anterior s-au realizaat instalari defectuoase de programe de calculator.

Serviciul de depanare calculatoare va ofera posibilitatea sa aflati cu exactitate problemele pe care calculatorul dumneavoastra le are. Depanarea unui calculator consta in identificarea componentei defecte si are rolul de a va oferi solutii imediate.

Identificam in cel mai scurt timp posibil erorile cauzate de componente PC defecte sau instalari defectuoase ale programelor din calculator, asigurand servicii IT de depanare si reparatii calculatoare si programe de calculator, la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastra din Bucuresti sau Ilfov.

Inlocuirea componentei de calculator defecte si instalarea acesteia se realizeaza fara cost suplimentar. Daca este nevoie, ne putem ocupa inclusiv de achizitia componentelor de calculator noi.

IT Fix vine in ajutorul dumneavoastra, prestand servicii IT de

  • diagnosticare si depanare calculatoare
  • reparatii calculatoare
  • reparatii software si reinstalare Windows 7, XP si programe deja instalate in calculator
    inlocuire de componente PC defecte
  • curatare calculator (eliminare de praf, devirusare si configurare antivirus).

Gratuit - Backup si restaurare Windows

Ca beneficiu gratuit, la finalul lucrarii de reparatie a calculatorului, asiguram backup-ul si restaurarea sistemului de operare Windows si a programelor instalate de dumneavoastra.

Apelati astazi la IT Fix si beneficiati de servicii IT de reparatii calculatoare, promptitudine si timp de raspuns mic. Facem tot posibilul ca problema dumneavoastra sa fie rezolvata in maxim o zi lucratoare.

Ne puteti contacta telefonic (0720-428.990), prin email sau folosind formularul de contact disponibil pe site.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990