IT Fix

Servicii IT pentru firme

Pagina principala > Servicii IT


Fiecare companie detine o infrastructura IT de retea unica din punct de vedere al cerintelor tehnice si operationale. Tocmai de aceea aveti nevoie de ajutorul unei firme IT din Bucuresti capabila sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Cu ajutorul IT Fix beneficiati de suport IT neconditionat, oferit de tehnicienii nostri specializati in furnizarea de servicii IT la sediul dumneavoastra.

Externalizarea serviciilor IT de suport tehnic se poate realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT outsourcing. Printre serviciile incluse se numara furnizarea de echipamente IT, configurarea si administrarea retelei de calculatoare si recuperearea de date. Pentru o navigare optima in site si pentru a intelege cat mai bine serviciile oferite de IT Fix, accesati meniul de navigare din stanga.

Serviciul de helpdesk acordat angajatilor din firma se realizeaza la sediul dumneavoastra, impreuna cu mentenanta calculatoarelor conectate la retea. Contractul de service IT propus reflecta cu exactitate specificul activitatii din firma si in plus, sunt asigurate si serviciile de devirusare si service calculatoare si echipamente IT.

Suntem constienti de toate implicatiile pe care dezvoltarea accelerata si marirea numarului de angajati le pot avea asupra infrastructurii IT din firma. Prin consultanta IT intelegem eficientizarea proceselor operationale din firma. IT Fix acorda servicii de consultanta IT in achizitionarea de sisteme PC si echipamente IT, dezvoltare website si aplicatii web, proiectare retelele de calculatoare si legalizare programe software utilizate (Windows, Office si Antivirus).

Calitatea serviciilor de mentenanta IT acordate reflecta anii de experienta acumulati in companii multinationale, in cadrul carora ne-am format ca specialisti.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990