IT Fix

Termeni si conditii IT Fix

Pagina principala > Contact > Termeni si conditii IT Fix


Navigare rapida

Contact

Angajari

Termeni si conditii

Companie

Harta site

Descarca gratis antivirus de pe yaps.ro

Bine ati venit pe site-ul IT Fix, furnizorul dumneavoasra principal de servicii complete de instalare, reparare si configurare calculatoare si retele de calculatoare din Bucuresti.

INTRODUCERE

In vederea accesarii si utilizarii site-ului IT Fix este necesar sa cititi si sa acceptati in mod expres si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos. Prin accesarea si utilizarea in continuare a prezentului site va obligati sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare descrise in prezenta pagina. Prin accesarea si parcurgerea site-ului IT Fix va exprimati in totalitate si neconditionat acordul de a respecta implicit si neechivoc termenii si conditiile de utilizare de mai jos, precum si ansamblul de legi aplicabile asociate cu utilizarea prezentului site.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, datele si formele de prezentare ce alcatuiesc continutul prezentului site sunt proprietatea exclusiva a IT Fix. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea informatiilor ce alcatuiesc continutul prezentului site in orice scop fara confirmarea scrisa din partea IT Fix. IT Fix isi rezerva dreptul exclusiv si neconditionat de a modifica/altera/actualiza continutul si/sau structura prezentului site in orice moment si fara nici o informare prealabila. Toate drepturile referitoare la informatiile ce alcatuiesc continutul publicat si modul de prezentare al acestor informatii cu caracter informativ in paginile prezentului site sunt detinute de IT Fix si protejate prin Legea drepturilor de autor.

INFORMATIILE PUBLICATE PE SITE

Site-ul contine o prezentare generala a serviciilor oferite de IT Fix. IT Fix isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza, in orice moment si fara a se obliga sa notifice (telefonic, pe email sau prin orice alt mijloc de comunicare), informatiile ce sunt publicate in prezentul site pe Internet.

LEGATURILE CU ALTE SITE-URI

Plasarea pe site-ul IT Fix a unei legaturi catre alt site se face numai cu acordul explicit si conditionat in scris de la IT Fix. IT Fix, in nici un fel, nu poate garanta sau controla actualitatea si exactitatea informatiilor publicate pe site-urile terte, la care face trimitere de pe site-ul sau, aceste informatii neaflandu-se sub controlul sau indrumarea IT Fix. Vizitatorul/Utilizatorul prezentului site este de acord, in mod obligatoriu si neechivoc, ca IT Fix nu poate fi facuta responsabila pentru informatiile disponibile pe site-urile terte (incluzand dar nelimitandu-se la: continut, produse, servicii etc.).

LIMITAREA RESPONSABILITATII

IT Fix nu acorda nici o garantie in ceea ce priveste vizitarea/utilizarea prezentului site. IT Fix isi rezerva dreptul (1) de a nu fi trasa la raspundere si (2) de a nu oferi nici un fel de garantie (incluzand dar nelimitandu-se la orice fel de daune, indiferent de natura acestora) pentru (a) modul in care este utilizat prezentul site sau site-urile care sunt legate de el sau (b) pentru imposibilitatea utilizarii acestuia/acestora.

IT Fix depune toate eforturile in legatura cu functionarea corecta a site-ului. Cu toate acestea, IT Fix nu garanteaza ca:

  1. prezentul site si echipamentele pe care este gazduit acesta (incluzand dar nelimitandu-se la servere etc.) vor functiona neintrerupt si vor lipsite de erori
  2. accesarea si utilizarea prezentului site este lipsita de riscuri si daune specifice folosirii Internetului si tehnologiilor asociate (virusi si/sau alte elemente si actiuni etc., inclusiv violarea securitatii informatiilor).

IT Fix depunde toate eforturile necesare in legatura cu informatiile furnizate prin intermediul prezentului site, pentru ca acestea sa fie corecte si de actualitate. In orice moment, exista posibilitatea ca informatiile publicate in prezentul site, informatii care descriu si detaliaza serviciile oferite de IT Fix, sa nu mai fie de actualitate si in vigoare (partial sau total), acestea corespunzand unei definitii la momentul publicarii lor pe site sau al actualizarii diverselor informatii din prezentul site. Informatiile publicate in prezentul site (incluzand dar nelimitandu-se la serviciile oferite de IT Fix etc.) sunt oferite numai cu caracter informativ si deci nu sunt si nu vor fi considerate ca fiind o oferta contractuala incheiata intre vizitator/utilizator si IT Fix, in ceea ce priveste serviciile oferite de IT Fix.

Desi depunde toate eforturile, IT Fix nu poate fi trasa la raspundere, in nici un fel, in ceea ce priveste utilizarea neautorizata a informatiilor publicate in prezentul site si efectele ce pot decurge din utilizarea acestora (incluzand dar nelimitandu-se la daune materiale etc.).

DERULAREA CAMPANIILOR DE NEWSLETTER

IT Fix inregistreaza si stocheaza datele de identificare ale: (1) clientilor existenti si (2) potentialilor clienti, persoane fizice sau juridice inregistrate in baza de date a IT Fix prin cele 3 metode puse la dispozitia vizitatorilor/utilizatorilor si anume: (1) completarea adresei de email in casuta de newsletter disponibila in toate paginile site-ului IT Fix, (2) completarea formularului de contact din pagina de Contact a IT Fix si (3) trimiterea unui email catre IT Fix la adresa de e-mail publicata in fiecare pagina a prezentului site.

Datele de identificare inregistrate si stocate in baza noastra de date vor fi folosite exclusiv pentru trimiterea de mesaje* cu caracter informativ in legatura cu serviciile oferite de IT Fix.

*Mesajele cu caracter informativ (campaniile de newsletter) pot fi trimise prin e-mail si/sau prin mesaje SMS sau alte metode legale.

Prin furnizarea datelor dumneavoastra de indentificare (incluzand dar nelimitandu-se transmiterea de nume si prenume, adresa, email, telefon etc., prin: (1) completarea casutei de abonare newsletter, (2) completarea formularului de contact si/sau (3) trimiterea unui email catre IT Fix), va exprimati acordul, in mod voit si neechivoc, sa primiti mesaje cu scop publicitar de la IT Fix (incluzand dar nelimitandu-se la campanii de promovare/newsletter derulate prin email, mesaje SMS, pliante etc.). IT Fix nu transmite aceste informatii catre terti.

Campaniile de promovare derulate prin e-mail si/sau mesajele SMS au scopul de a informa in legatura cu ultimele actualizari, promotii sau reduceri de pret ale serviciilor oferite de IT Fix.

> Procedura de abonare la newsletter prin e-mail si SMS

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa primeasca de la IT Fix mesaje cu scop publicitar se pot abona la campaniile de newsletter derulate de IT Fix, dupa cum urmeaza:

(1) completarea adresei de email in casuta de Abonare newsletter, casuta disponibila in toate paginile site-ului IT Fix

(2) completarea formularului de contact disponibil in pagina de Contact a site-ului IT Fix

(3) trimiterea unui email catre IT Fix.

> Procedura de dezabonare la newsletter prin e-mail sau mesaj SMS

Pentru a nu mai primi mesaje cu scop publicitar de la IT Fix, orice persoana fizica sau juridica are posibilitatea sa se excluda din campaniile de newsletter derulate prin e-mail de IT Fix, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare:

Formula de dezabonare: la Subiect/Subject trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare:

"Dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.", unde:

- Numele dumneavoastra - Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza

- E-mail-ul dumneavoastra - Va fi specificata adresa de e-mail care urmeaza a fi exclusa din viitoarele campanii de newsletter derulate prin e-mail de IT Fix.

Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect/Subject urmatoarea linie de formula de dezabonare: "Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + E-mail-ul dumneavoastra.".

> Procedura de dezabonare la newsletter prin mesaje SMS

Pentru a nu mai primi mesaje SMS cu scop publicitar de la IT Fix, orice persoana fizica sau juridica inscrisa in mod voit in baza noastra de date are posibilitatea sa se excluda din campaniile publicitare derulate de IT Fix, prin trimiterea unui e-mail la adresa publicata in toate paginile prezentului site. Mesajul e-mail de dezabonare trebuie sa includa urmatoarea formula de dezabonare:

Formula de dezabonare: la Subiect/Subject trebuie inclusa urmatoarea formula de dezabonare:

"Dezabonare mesaje SMS: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.", unde:

- Numele dumneavoastra - Va fi specificat numele persoanei care se dezaboneaza

- E-mail-ul dumneavoastra - Va fi specificat numarul de telefon Mobil care urmeaza a fi exclus din viitoarele campanii publicitare derulate de IT Fix.

Ulterior, va fi trimis catre adresa de e-mail furnizata un mesaj de confirmare a dezabonarii, care va contine la Subiect/Subject urmatoarea linie de formula de dezabonare: "Confirmare dezabonare newsletter: Numele dumneavoastra + Nr. de telefon Mobil.".

NEASUMAREA RESPONSABILITATII ASUPRA LICENTELOR PROGRAMELOR DE CALCULATOR INSTALATE LA CLIENTI

IT Fix nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste detinerea licentelor pentru programele software instalate pe calculatoarele clientilor sai. Clientii, persoane fizice sau juridice, care contracteaza serviciile oferite de IT Fix isi asuma in totalitate si neechivoc responsabilitatea in ceea ce priveste detinerea licentelor pentru programele software instalate pe calculatoarele lor. Instalarea programelor de calculator (software) necesita in mod obligatoriu detinerea licentei de folosire, achizitionata in prealabil de catre clientul, persoana fizica sau juridica. IT Fix faciliteaza, prin serviciile oferite, instalarea programelor (Microsoft Windows, Microsoft Office si/sau alte programe de calculator de uz general/personal si/sau specializat) pentru care in prealabil a fost achizionata licenta de catre client.

IT Fix nu solicita clientilor sai, spre verificare, licentele de folosire ale programelor software pe care le instaleaza pe calculatoarele acestora si nu isi asuma responsabilitatea asupra detinerii licentelor programelor software instalate pe calculatoarele clientilor sai (clienti persoane fizice sau juridice). Pentru respectivele programe software, clientii si-au achizitionat, dupa caz, licentele de folosire.

IT Fix nu solicita facturile de achizitie pentru licentele de programe software, componente de calculator si/sau periferice si nu isi asuma responsabilitatea pentru potentialele fraude comise de clientii sai.

Prin solicitarea oricarui serviciu oferit de IT Fix, dumneavoastra (Clientul), sunteti de acord si va asumati in totalitate si neechivoc responsabilitatile prevazute in prezentul capitol. Aceste clauze sunt incluse si in contractul de prestari servicii semnat cu IT Fix.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

COLECTAREA SI PROCESAREA DATELOR PERSONALE

IT Fix inregistreaza si stocheaza datele personale ale vizitatorilor/utilizatorilor, in situatia in care acestia au folosit cel putin una din cele 3 (trei) metode de contact disponibile in prezentul site si anume: (1) au completat formularul de contact din sectiunea de Contact a site-ului IT Fix, (2) au trimis un email catre IT Fix la adresa furnizata in toate paginile prezentului site si/sau (3) au completat casuta de abonare la newsletter. Datele personale sunt informatii furnizate care identifica o persoana fizica sau juridica, spre exemplu: nume, adresa, telefon (mobil sau fix), e-mail etc. IT Fix va pastra confidentialitatea informatiilor furnizate de dumneavoastra.

Persoanele fizice si juridice care acceseaza si utilizeaza site-ul IT Fix si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul celor 3 metode de contact descrise si disponibile in prezentul site isi exprima acordul, in mod expres si neechivoc, pentru:

  • prelucrarea de catre IT Fix a datelor si informatiilor cu caracter personal (incluzand dar nelimitandu-se la: (1) trimiterea de mesaje cu caracter informativ, (2) trimiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct ce fac referire la serviciile oferite de IT Fix si (3) efectuarea de studii de piata);
  • alte operatiuni de afaceri derulate de IT Fix si permise de lege, ce nu necesita aprobare din partea respectivei persoane fizice sau juridice.

Prin accesarea si utilizarea in continuare a site-ului IT Fix va exprimati acordul, in mod expres si neechivoc, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare (incluzand dar nelimitandu-se la Legea nr. 677/2001 ce face referire directa la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea si libera circulatie a datelor cu caracter personal).

INFORMATII INREGISTRATE AUTOMAT (DATE NON-PERSONALE)

In momentul accesarii/utilizarii prezentului site, datele non-personale (tipul de browser folosit, numarul de vizite, paginile accesate etc.) sunt automat inregistrate si stocate, in vederea masurarii numarului de accesari si imbunatatirii continutului site-ului IT Fix. Informatiile non-personale colectate nu vor fi transmise unei terte parti.

FOLOSIREA DE "COOKIES"

IT Fix colecteaza informatii ce privesc exclusiv modul in care prezentul site este utilizat, prin folosirea de "Cookies".

ACTUALIZAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

IT Fix isi rezerva dreptul de a actualiza/altera/modifica in orice moment continutul prezentului site (incluzand dar nelimitandu-se la informatii ce privesc serviciile oferite de IT Fix, dar si Termeni si Conditii de utilizare) si accesul la acesta. Actualizarile/Modificarile sunt aplicabile vizitatorilor/utilizatorilor/clientilor existenti din momentul imediat urmator publicarii lor pe site.

Pentru orice nelamurire in legatura cu Termenii si Conditiile de utilizare expuse in prezenta pagina din site, precum si in legatura cu exercitarea drepturilor referitoare la accesarea si utilizarea site-ului IT Fix, ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact ce se regaseste in pagina de Contact a prezentului site.

Informatiile prezentate in site nu garanteaza actualitatea serviciilor oferite de IT Fix. Persoanele fizice sau juridice, interesate sa contracteze oricare din serviciile prestate de IT Fix se obiga sa ne contacteze, telefonic sau prin e-mail, cu privire la primirea ofertei de servicii actualizata.

Am citit Termenii si Conditiile de utilizare enuntate mai sus si ma oblig sa accept in mod expres si neechivoc continutul acestora descris in prezenta pagina.

(c) 2012 PorticoGlobal . Toate drepturile rezervate.

Ti-a placut prezentarea? Raspandeste-o.

Servicii IT Fix


0720 428 990